Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Harag és részrehajlás nélkül

2011.03.13
felnőtt: Felsőpakony-veres 1-0 Jóval többet birtokoltuk a labdát, és rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de egy szöglet után a 43-dikban az egyetlen helyzetét értékesítette a Pakony, nem igazán volt ez sem helyzet. Ezután is nyomasztó volt a fölényünk, Legtöbbször szélen indítottuk a támadásokat, de vagy Gersterbrein védett bravúrosan, vagy mi lőttük bele a labdát. A tabellán a 10. helyen állunk. A mérkőzésről kapott információkat ezúton is köszünjük Deák Bálintnak. u-19: Felsőpakony-Veresegyház 4-0 A tabellán a 13ik helyen állunk.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Veresegyház

(pepe, 2011.03.17 15:44)

Hát, pedig nyomasztóan jobb volt a Veres, főleg az első félidőben (de a másodikban is). Bosszantó vereség, szemétláda játékvezetővel megspékelve. Na mindegy, vannak ilyen meccsek, és még lesznek is biztosan. Én örülök a javuló játéknak. Husza(s)sal kapcsolatban egyetértünk. Ha picit jobban alárendelné magát a csapatjátéknak, Veresen szobrot is kaphatna idővel! Na csá.

Felsőpakony

(pakonyi szurkoló, 2011.03.13 20:22)

Tisztelt veresi sporttársaim, néhány szót a meccsről. A nyomasztó fölény azért túlzás, az viszont tény, hogy a pakonyi összjáték nem volt valami meggyőző, amit a helyszínen lévők is elismertek. A veres rászolgált volna az 1 pontra, ahogy mondani szokás, de ezt ezúttal nem sikerült teljesíteni. Ez nagyban köszönhető a 20-as számmal játszó, egyébként láthatóan tehetséges veresinek, aki hibázott a gólunk előtt, mert benn ragadt a kapufánál, és egyébként is, a meccs egésze alatt sokszor önző módon egyedül akart mindent csinálni. Ezt mi most köszönjük neki, de a továbbiakra, ha elfogadtok egy jó tanácsot, magyarázzátok el neki, hogy a gól akkor is gól, ha nem ő lövi. Az mindenesetre érdekes volt, hogy a veresiek közül senki nem tette ezt neki szóvá a meccs alatt! Sok sikert a továbbiakban!